Tora's dagje bij Tante
Door: Tora
Blijf op de hoogte en volg Lisette
08 Oktober 2008 | Nederland, Utrecht
We zijn vandaag eigenlijk alleen maar met de auto weg geweest. We zijn eerst naar de makro geweest en toen tante terug kwam kreeg ik een lekker koekje.
Daarna zijn we wéér bij de Witte geweest en ja hoor, tante heeft eindelijk haar winter-anti-vries-broek gekocht en oma heeft nieuwe eetkamerstoelen gekocht. Mooi jôh! Toen Tante terug kwam werd ik betrapt. Ik was namelijk op de voorbank gaan zitten, en ik keek lekker eigenwijs in het rond en ineens... Daar kwamen ze al! Tante moest erg om mij lachen, hoewel ze het probeerde te verbergen. Hi zie je me zitten?
Met mij en een nieuwe stoel om uit te proberen zijn we naar oma 's huis gereden om te kijken of het leuk zou staan, nou en dat stond het, tante een bakkie koffie, oma blij en toen weer terug naar tante's huis.
Tante heeft ook een nieuwe ontdekking gedaan. Al vanaf dat ik een baby was ben ik gek op kauwgum. Nu heb ik ontdekt dat Oma mentholsnoepjes heeft en die smaken bijna net zo! Ik lag lekker met zo'n mentholsnoepje op een kleedje, en ja hoor... "Tora!", zei Tante... Ze had gezien dat ik al bijna het papiertje van het mentholsnoepje afgepeuterd had. Mocht helaas niet...
Daarna zijn we eerst even lekker gaan wandelen en neten natuurlijk (ik moest ook even mijn ei kwijt hoor, na al dat gehang in die auto) en toen kwam ik dat schaap van de kinderboerderij tegen en die stond nu zo dichtbij dat ik even van me moest laten horen.
En nu lig ik met mijn buikje rond hier lekker midden in de keuken te meuren, en iedereen maar lekker over mij heen lopen.
Oh nee ik ben dit natuurlijk aan het schrijven...