Naar Hengelo, herfstwandeling
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette
15 Oktober 2006 | Nederland, Hengelo
Eerst deden we een klein rondje met Kaatje. Vroeger liep ze hier veel met mijn moeder en herkende het onmiddellijk, al was het een jaar of zes geleden dat ze hier vaak kwam. Ankie was er van onder de indruk. Kaat kon een lange wandeling echter nu niet meer aan. Het was eigenlijk al een wonder dat ze met haar enorme artrose het nog tot deze leeftijd had gebracht, maar ze was keihard voor zichzelf en een heel vrolijk hondje. Het is echt bewonderenswaardig hoe ze zich er dit jaar doorheen heeft geslagen, en ze gaf duidelijk te kennen dat ze er nog lol in had. Toch had ik zo mijn twijfels of ze de Corsica vakantie nog zou halen. Kaat zou echter Kaat niet zijn als ze er niet uithaalde wat er in zat.
Harry maakte nog een prachtige foto van haar bij de boerderij op het Stroot.
Daarna kreeg Hiko nog een grote ronde.
De poezen waren opvallend rustig in de auto. Geen pseudo-poezenpraat (“aaa-wow” oftewel hallo) werd door de auto gegild deze keer. We konden nog even lekker bijkletsen met mijn vader en Ankie en reden ’s avonds voldaan na een lekkere maaltijd naar huis terug, zonder katten. Donderdag konden we dan meteen naar het zuiden rijden zonder omweg via Hengelo.