Expert bij Scudo ;-)
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette
02 Mei 2008 | Nederland, Houten
(Wel grappig: de Fiat Scudo is een project met Citroën, Peugeot en Fiat en de Peugeot-versie heet Expert. Nu kwam een schade-expert naar onze gedeukte scudo kijken... Humor!)
Het scheelde niet veel, maar hij was nèt niet total loss. Harry zit nog in dubio of hij er blij mee moet zijn en heeft verschillende collega's geraadpleegd. Die hebben hem wel wat extra info gegeven. Ik denk dat de auto een kans moet krijgen, en dan zien we wel hoe het gaat!
Har voelt zich zonder auto wat geamputeerd, maar voor dat gevoel heeft hij een prothese gekregen: een peugeot 206, vervangend vervoer, maar er mogen geen honden in... Ik neem dus lekker trein en bus en Har moet zijn "Zal ik je ophalen?" maar bewaren tot ons blauwe bussie gerepareerd is.
Zo'n malloot die opzettelijk snelheid vermeerderend door rood rijdt zorgt wel er voor dat je ontzettend veel moet regelen. Toch overheerst bij mij de dankbaarheid dat we er zo vanaf zijn gekomen.
De honden doen het prima, hebben niets er aan overgehouden. Vlak na de botsing zat Tora doodgemoedereerd met haar krent op mijn stoel de auto te bewaken en Hiko lag in zijn bench te wachten tot alles weer normaal werd. Heerlijke beesten!
En... die volle tank was ook niet voor niets!
6-5-2008
KRUKKENCLUB
-----------
Nou, da's me ook wat... de auto bij de autodokter, mijn rug nog steeds in de prak en dan gisteren ook nog eens Hiko aan de dunne... Hij zat te jodelen in het hok toen ik terugkwam van de huisarts en haalde nog net de voordeur en poepte de hele mat onder
Arme Hiko, die het zo vreselijk goed kan ophouden en het nu echt niet meer hield... Hij keek heel beteuterd om naar wat hij had neergekwakt , mijn arme vriendje...
Ik moet naar de manueel therapeut, want tussen mijn schouderbladen en in mijn onderrug zit het niet goed. Ik voel gewoon dat er wervels zijn verplaatst, en krijg het zelf niet goed. Morgen kan ik gelukkig al terecht, en Sanne is zo lief om bij te springen op het werk!
Ook lief is Bas, die zijn auto aan ons heeft uitgeleend en zelf met de peugeot 206 nu rijdt. Nu kunnen de honden weer in de auto!