Hondenschool en wandeling toe.
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette
09 Mei 2009 | Nederland, Tilburg
Op de hondenschool gedroeg Tora zich voorbeeldig. Ze had al een paar flinke kliermomenten gehad en ik vreesde al dat ze lekker zou gaan muiten, maar dat viel gelukkig reuze mee.
Na de hondenschool zouden Jan en ik naar Tilburg gaan. We hebben daar een petekind en hij was jarig deze week. De honden konden dan in hun hok blijven tot we terug waren. Irma had echter tuinplannen en stelde voor om Tora mee te nemen. Perfect! Kon ik lekker even met Hiko alleen wandelen, en had hij even een dagje puberverlof!
Bij Jan kreeg hij wat lekkers en zo reden we naar Tilburg toe. Iets na zessen waren we weer in Utrecht waar Hiko blij was om Jan en mij weer te zien. Ik belde Irma en haalde Tora op. Ze hadden lekker genoten samen op de tuin. Heerlijk, dat die twee zo genieten samen! Harry kwam even later langsrijden met lijntje 1 en ik reed met hem mee (zagen we elkaar ook nog eens).Tora kwam achter het chauffeursklapdeurtje en zat daar met haar wijsneus meteen als een soort Vic’er (veiligheid en controle, maar laat de informatie maar zitten) de kaartjes te controleren. Het zag er heel grappig uit. Het leek wel alsof ze een tom tom was:"Over 200 meter gaat u links af... U gaat LINKS af!"
Op station Lunetten liet Har ons er uit, in de veronderstelling dat we de trein naar Houten zouden nemen. Die was echter net vertrokken en de volgende was 25 minuten wachten. Nou, dan kon ik net zo goed gaan lopen, dacht ik. De forenzen op de fiets die het erg druk maken overdag waren nu met iets anders bezig en zo konden we heerlijk rustig door de groene weiden lopen, door het vrije schootsveld tussen fort ’t Hemeltje en fort Vechten. Anderhalf uur later waren we thuis.