Voorbereidingen en zieke poes
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette
11 Augustus 2010 | Nederland, Houten
Zo stonden Har en ik woensdag om kwart voor negen ’s morgens al bij Jan in de behandelkamer, en ik deed mijn best maar de tranen bigelden toch over mijn wangen. Vandaag waren de nierwaarden al iets gezakt naar 375 om 23 en had ze in de opname een paar brokjes gegeten en ’s avonds een stukje kalkoenfilet.
Tora’s tante is nu ook Nilles tante, want als Nille het redt gaat zij op haar passen. Nille is niet echt een gezellige kat voor anderen (hoe zoek ik ze uit, hè?), maar dat komt ook door haar slechte start. Ze is bang voor mannen, en bij Har heeft het drie jaar geduurd voordat hij een beetje in de gratie kwam bij Nille.
Ik voel me enorm gesterkt door al die lieve zorgzame collega’s die zich over Nille ontfermen en door vrienden die met me meeleven. Lekker weggaan op vakantie is toch wel iets anders.
Op de valreep maakte Nille het me iets gemakkelijker door te gaan eten toen ik weg wilde gaan. Ze at een plakje kalkoenfilet op nadat ze het had doodgeschud. Gelukkig, het was in ieder geval een begin!
07 September 2010 - 22:22
Irene:
Ik wist helemaal niet dat je Nille hebt.....
Tante is goud waard.
Groetjes Irene -
08 September 2010 - 10:37
Lisette Zweers-van Der Staak:
Tante is absoluut goud waard!!!